zondag, augustus 20, 2006

Motorverzekering

Het is voor motorrijders en bestuurders van bromfietsen niet altijd gemakkelijk om een betaalbare verzekering te vinden. Om dit te verhelpen is er speciaal voor tweewielers een verzekering die tegelijk compleet en betaalbaar is. Een verzekering die verder gaat dan de meeste verzekeraars, zonder dat u daar meer voor betaalt!


Waarom ?
U bent volledig gedekt met deze wettelijk verplichte verzekering. De motorverzekering vergoedt alle stoffelijke en lichamelijke schade die u veroorzaakt aan andere personen. De motorverzekering kan u diverse bijkomende waarborgen bieden, zoals de gratis pechverhelping na een ongeval in Nederland en, indien nodig, het wegslepen van uw motor.

Wat ?
De stoffelijke en lichamelijke schade die u veroorzaakt aan andere personen.


Veel gestelde vragen bij het afsluiten van een motorverzekering:
Wat is verzekerd indien ik kies voor een WA + Beperkt Casco dekking?
Naast de verplichte WA dekking is uw eigen motor ook verzekerd voor schade t.g.v. brand, diefstal en stormschade.

Wat is verzekerd indien ik kies voor een WA + Volledig Casco dekking?
Naast de verplichte WA dekking is uw eigen motor ook verzekerd tegen alle van buiten komende gebeurtenissen.

Wat betekent een winterstop voor mijn verzekering?
Gedurende de periode van 15 december tot 01 maart wordt geen dekking verleend voor het rij-risico van het motorrijtuig. Is er door u een polis gesloten incl. een Beperkt Casco of Volledig Casco dekking blijven deze risico’s gedurende de genoemde periode gewoon verzekerd tijdens de opslag van uw motor.

Is mijn kleding en helm ook te verzekeren?
Indien u kiest voor een Beperkt- of Volledig Casco dekking is uw kleding en helm zonder premietoeslag standaard meeverzekerd tot maar liefst € 1.000,- per persoon.

Wat wordt verstaan onder speciale voorzieningen?
Hieronder worden verstaan de toevoegingen aan de motor resp. veranderingen in de standaarduitvoering waarvan de prijs niet in de officiële catalogusprijs is inbegrepen.

Geen opmerkingen: