zondag, augustus 20, 2006

Inboedelverzekering

Uw inboedel groeit en groeit met de jaren. Een kostbaar bezit. Vaak kostbaarder dan u vermoedt. Er kan met uw inboedel ook meer gebeuren dan u vermoedt. En dus hebt u een goede Inboedelverzekering nodig. Met de Inboedelverzekering beperkt u bij schade tenminste de financiële gevolgen tot een minimum.


Waarom ?
Een inboedelverzekering vergoedt de schade veroorzaakt aan uw meubilair door brand, diefstal of waterschade. Als U door uw woning loopt, zult U zien dat deze schadegevallen tot hoge bedragen kunnen oplopen. Daarom kan niemand zich veroorloven het zonder inboedelverzekering te stellen.
Wat ?
Een verzekering die u berschermt tegen een mogelijke financiele ramp.


Veel gestelde vragen over het afsluiten van een inboedelverzekering:
Wat verstaat de inboedelverzekering onder inboedel ?
Alle meubelen en andere spullen die tot uw eigen huishouding behoren. Dus ook de fiets, uw zonwering, de tuinmeubelen, gereedschap, en de vlaggenmast.

Wat verstaat de inboedelverzekering onder nieuwwaarde ?
Het geld dat nodig is om dezelfde, of gelijkwaardige spullen opnieuw aan te schaffen na een schadegebeurtenis.

Wat verstaat de inboedelverzekering onder schade door inbraak ?
Schade doordat iemand met geweld heeft geprobeerd uw huis binnen te komen. Er is dan bijvoorbeeld een deur of raam opengebroken. Vergeet nooit de deur op slot te doen, dan dekt de verzekering de schade niet.

Wat is de inboedelwaardemeter ?
Een rekeninstrument dat is ontwikkeld door de Nederlandse (brand-) verzekeraars. Door een combinatie van statistische informatie en een vaste vragenlijst kunt u eenvoudig de waarde van een inboedel berekenen, zonder dat u ieder voorwerp afzonderlijk hoeft te taxeren. De inboedelwaardemeter is handig als u snel zeker wilt weten dat u niet onderverzekerd bent.

Geen opmerkingen: