zondag, augustus 20, 2006

Caravanverzekering

Een goede personenautoverzekering dekt het WA-risico van een aangekoppelde caravan. Maar wat als uw caravan gestolen wordt, of beschadigd raakt tijdens een hevige storm? De Caravanverzekering verzekert die gevallen wél. En verruimt bovendien de dekking voor de wettelijke aansprakelijkheid. Een complete dekking dus voor uw tweede huis op wielen.

U kunt een Caravanverzekering afsluiten voor uw vouwwagen, toer- of stacaravan. Als u wilt, kunt u de voortent, inboedel en aanbouw meeverzekeren.


Waarom ?
De schade aan uw caravan of de schade veroorzaakt door de caravan in niet-gekoppelde toestand wordt vergoed door de polis caravanverzekering.
Wat ?
Een verzekering die de schade die u aan derden berokkent door het gebruik van de caravan op het moment dat hij aan uw wagen gekoppeld is en voor de schade veroorzaakt door andere factoren.


Veel gestelde vragen bij het afsluiten van een caravanverzekering:
Caravan of aanhangwagen - Is die ook verzekerd via mijn autoverzekering?
Ja en nee. Aangekoppeld aan uw verzekerde auto is uw caravan of aanhangwagen gratis WA meeverzekerd. Daarmee is deze echter niet verzekerd voor bijvoorbeeld diefstal of brand. Daarvoor heeft u een aparte caravanverzekering nodig.

Wat is er precies verzekerd bij een Caravanverzekering?
Afhankelijk van de door u gewenste dekking, kunt u zich tegen de volgende risico's o.a. verzekeren: - diefstal
- brand
- storm
- explosie
- aanrijding
- hagelschade
U kunt tevens naast uw caravan uw voortent, aanbouw en inventaris meeverzekeren.

Geen opmerkingen: